Petit, música pels sentits

 

Petit és un grup de música format per quatre components on destaca la figura del seu cantant que a la vegada és qui composa els temes, es tracta d’en Joan E. Castells, també en formen part  enCurro Viera a la  bateria, en Juanjo Tomàs al baix, en Juanjo Monserrat a la guitarra elèctrica i en Bernat Xamena a la trompeta i fliscornen.  Fa uns anys ja que circula i du ja 7 discs:  The Eternity and the MirrorLlenya PrimaCiclesSeda IndiaThe·Ir PoemsThe Blackbird Daisy EP, and Loveshines Firefly.

La imatge de sobre és la del darrer, The Eternity and the Mirror, una simbiosi natural de ritmes variats sota el lleçol d’un mateix estil, particular, únic i a la vegada trasparent. Inclou sons ancestrals i en perfecta harmonia, a més d’uns arranjaments curosament treballats per donar a l’oient un porta oberta a sensacions, emocions i impressions que ens traslladen a indrets relaxants.

Un disc del tot recomanable. Aquí a sota trobareu enllaços per ampliar-ne la informació i per a escoltar i comprar el disc.

Petit a la pàgina Bandcamp

Entrevista a Ruta 66 amb motiu del seu disc Llenya Prima

https://www.facebook.com/welovepetit

https://www.instagram.com/welovepetit/

https://twitter.com/welovepetit

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *