Qui sóc

Aquest espai pretén ser un lloc de trobada per als potencials lectors. Avui en dia en que el temps escasseja, un relat curt, un poema, una micro-narració i altres herbes, ens poden aportar un granet d’arena en el foment de la lectura. S’ha creat aquesta web tenint present aquesta circumstància. En un breu espai de temps es pot llegir alguna cosa que ens ompli i que ens deixi un regust de boca mal d’oblidar. Si s’aconsegueix aquest objectiu ja ens sentirem satisfets.

S’hi poden trobar narracions breus en unitat de sentit, poesia, cançons que per la seva qualitat ens atrevim a publicar, extractes de novel·les, ressenyes, recursos per a la lectura, enllaços a altres pàgines que poden satisfer la nostra curiositat lectora i moltes altres coses tant d’autors consagrats com no, a més de textos de collita pròpia.

S’inclouen també alguns recursos tècnics per tal d’aprofundir en l’experiència de la lectura així com referències a diferents tipus d’audiollibres.

Sempre tenint en compte la brevetat del material per tal de que es pugui llegir cada publicació en poc temps, encara que això no suposi que únicament s’hagi de llegir poc, res més lluny de les nostres pretensions, en aquesta pàgina hi ha textos per a poder passar hores de gaudi endinsats en aquest món que és el de la lectura.

Tot seguit una breu nota clarificadora del perquè d’aquest nom del blog. Les illes Gimnèsies o Gimnèsiques són unes illes del mediterrani occidental conegudes actualment com a Mallorca (Gimnèsica gran) i Menorca (Gimnèsica petita).

En els temps antics aquestes illes fóren anomenades així pels grecs. Al seu idioma gimnos significava nuu i al·ludia al vestir dels remots talaiòtics.
Els seus habitants rebien el nom de gymnetes, gimnèsis o gimnèsics.